Over mij

Liefdevolle levensgenieter, extrovert, onderneemster, creatieve duizend poot, Coach, Tantrika, groot hart, geliefde, vriendin, dochter en moeder van drie prachtige, inmiddels zelfstandige, kinderen. Een dochter en twee zoons. Daarnaast mag ik de titel oma dragen van een heel lief meisje.

Van mijn vaderskant kom ik uit een hele grote familie, hij had vijf broers met gemiddeld zeker drie kinderen dus familiefeesten waren groots en lawaaierig. Op bruiloften en partijen werd altijd gezongen, gedanst en toneelstukjes opgevoerd. Zingen bij het kampvuur, warm en gezellig en hoewel dit allemaal heel idyllische klinkt was mijn jeugd verre van dat. 

Mijn liefde voor creatief bezig zijn begon al jong met het tekenen van mandala's. Inmiddels ligt mijn hart o.a. bij het maken van Meditatie Mandala Krachtstenen, het gieten van mooie bijzonder en unieke producten, Verder knap ik graag meubelen op en heb ik bijna altijd een verfkwast in mijn handen. 

Naast deze uit de hand gelopen hobby,  ben ik in het dagelijkse leven werkzaam als trainer/coach en help mensen om in hun kracht te gaan staan! De regie over hun leven terug te nemen en op het gebied van liefde, intimiteit. 

In je lijf ligt het antwoord op bijna al je vragen. Daarom werk ik, naast al het creatieve producten dat ik maak vanuit mijn intuïtie, als Trainer/Coach/Tantrika en geef ik vrouwenworkshops. Ik heb diverse online programma’s gemaakt om in je lijf te zakken o.a.


♡ De Kunst van het Mediteren
♡ Reis door de 7 Chakra’s
♡ Kom in je Kracht Meditaties
♡ Kom in Harmonie met je vrouwelijke energie

 

Samen met mijn partner Paul Krol (The Field of Love) verzorgen we workshops, weekenden en geven we ook individuele sessies op het gebied van:

♡ Relatiecoaching 
♡ Intimiteitscoaching 
♡ Tantrische Sesssies

 

We hebben een The Field of Love Academy waar je allerlei cursussen vindt op het gebied van Tantra, Liefde & intimiteit. In de community kun je vragen stellen en delen over dat wat je bezighoudt. 

 

In The Goddess Academy (voor en door vrouwen) vind je mediaties en interessante boards o.a. De Klaagmuur, het Zweefhoekje, Ode aan de Yoni, de Magie van het Orgasme, De Heksenkring,en nog veel meer…. en elke twee maanden een Q&A, waarin je alles kunt vragen wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen op het gebied van liefde, intimiteit en wat je verder bezighoudt in het leven.

Waar sisterhood een belangrijk aspect is.

"Ikheb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan." 

- Pipi langkous 

Neem gerust een kijkje in mijn webshop.

Wil je meer weten over The Goddess Academy klik dan hier.

Wil je meer weten over The Field of Love? Klik dan hier.

 

 

Een creatie van Shiva's Handmade Art & More is altijd een liefdevol & uniek cadeau voor jezelf of een ander!

 

Namasté

Wilma