Online cursus 'Reis door de Zeven Chakra's'

Chakra’s…
Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, misschien heb je je er ook al in verdiept, maar vond je het tot nu tot behoorlijk zweverig. Dat is het helemaal niet, denk maar aan bepaalde spreekwoorden zoals een steen op je maag hebben liggen. Dat is je derde Chakra. De kans is ook groot dat je niet helemaal precies weet wat chakra’s nu eigenlijk zijn, waar ze zitten en breek je je hoofd over hoe je zou moeten openen! 

 

Misschien heb je wel eens yoga gedaan, in een ultime poging om te leren ontspannen. Daar zit je dan..., op een matje en een leuke yoga instructeur die heel flex vertelt dat je je chakra's moet openen, terwijl je ook nog allerlei moeilijke posities in moet nemen die je nog niet eerder hebt gedaan. Waarbij je hoopt dat je op één been blijft staan als je je evenwicht probeert te bewaren.  


Dus kennis over chakra's en het openen ervan kan dus best wel overweldigend zijn! Maar geloof me als ik zeg, het is niet zo ingewikkeld. Je kunt redelijk makkelijk leren hoe je je chakra's opent en hoe de kennis daarvan je leven kan verrijken.  Je komt in balans en je leert jezelf op een veel dieper niveau kennen.


Om je daarmee te helpen hebben we de online cursus 'Reis door de Zeven Chakra's' gemaakt, om het energerische systeem van de chakra's en de filosofie erachter op een toegankelijke manier aan je uit te leggen. Zo leer je op een heldere down to earth manier over de energiepunten in je lichaam.

ALLES IS ENERGIE

Alles is energie. Je lichaam, je emoties en je lichaam het zijn allemaal verschillende vormen van dezelfde energie. Energie is dus ook ontzettend belangrijk in jouw lichaam. Je kunt lang zonder eten en dagen zonder drinken, maar als het energiesysteem in je lichaam maar een paar seconden stil zou liggen, zou je er niet meer zijn. De balans van je lichaam en geest wordt beïnvloedt door energie. Energie is onze primaire levenskracht. 

 

Het is dus heel erg belangrijk dat leert om je levensenergie te sturen omdat alles er door beinvloed wordt.  Alles wat je denkt, doet en bent heeft dus goede energie nodig om te kunnen functioneren. Op deze manier is alles met elkaar verbonden. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de lens waardoor je naar de wereld kijkt, welke gedachten je hebt en welke keuzes je maakt op basis van deze gedachten. Met andere woorden: de gezondheid van je energiesysteem bepaalt de richting van je leven.

Wat leer je in deze online cursus?

♡ Hoe je Chakra systeem in elkaar zit en hoe het functioneert

♡ Wat de belangrijkste eigenschappen zijn van ieder chakra

♡ Wat chakra’s uit balans brengt

♡ Hoe je een chakra weer in balans brengt

♡ Hoe je beperkende overtuigingen ombuigt

♡ Hoe belangrijk intenties zijn voor je Gezondheid, Geluk & Kracht

Wat krijg je? 

♡ Handleiding 'Reis door de Zeven Chakra's' (E-book) 

♡ Werkboek Reis door de Reis Chakra's (49 pagina's) (E-book)

♡ 8 inspirerende meditaties die je begeleiden om je chakra's te openen en rust te vinden

♡ Toegang tot onze online omgeving en community

♡ Levenslang toegang of zolang als jij wilt

HET CHAKRA SYSTEEM

"Geen vage zweverige oefeningen maar praktische en doelgerichte technieken om te werken met je Chakra's."

- Sanne 29 jaar, secretaresse

Het energiesysteem waar we het hierboven over hadden, wordt binnen de Tantra het chakra systeem genoemd. Energie kan op verschillende manieren en locaties tot uiting komen en bewegen. Dit gebeurt op honderden plekken in je lichaam. Maar in de Tantra zijn er zeven plekken die extra belangrijk zijn. Dit zijn de zeven hoofdchakra’s. Elk van de zeven ‘Draaikolken van Energie’ heeft zijn verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen. De Chakra’s zijn een hele goede manier om meer inzicht te vergaren in het lichaam, de psyche en de manier waarop Prana, je levensergie, zich uit in je ichaam.

Als je spanningen of blokkades in het lichaam hebt, ,kan de energie niet goed stromen en kun je zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel uit balans zijn.

Als je een mooi, gezond, krachtig en gelukkig leven wilt leiden, dan is het belangrijk dat deze zeven verschillende chakra’s goed functioneren en in balans zijn. Zijn ze dat niet? Dan heeft dat gevolgen voor de manier waarop je naar de wereld kijkt en de mate waarop jij het leven leeft dat je graag wilt leven. 

Wanneer is de Reis door de     Zeven Chakra's iets voor jou? 

♡ Als je graag meer wilt leren over jezelf en de keuzes die je maakt in je leven

♡ Je op zoek bent naar praktische oefeningen en technieken om te werken met de chakra's

♡ Als je op zoek bent naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning

♡ Je aan de slag wilt gaan met het veranderen van beperkende gedachtes en overtuigingen

♡ Je last hebt van stress, HSP, overprikkeling en rusteloosheid

♡ Je energie beter wilt leren verdelen en het wilt sturen naar de dingen die je belangrijk vindt

Voor wie? 

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over de chakra’s en met praktische oefeningen en technieken wil werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam. Ook is de cursus geweldig om te volgen als je op zoek bent naar diepe ontspanning of wil werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, limiterende gewoontes of diepgewortelde programmeringen en conditioneringen.

"De Reis door de Zeven Chakra's

Helpt je een diepere ontspanning te vinden terwijl je tegelijkertijd werkt aan het veranderen van je beperkende overtuigingingen en gewoontes". 

- Eva 35 jaar, Onderneemster

Wat leer je in deze online cursus?

Wanneer energie niet optimaal functioneert in je lichaam, is dit soms lastig te veranderen. Vaak is dit het gevolg van overtuigingen, gewoontes en mentale programmeringen die we al veel eerder in ons leven ‘geïnstalleerd’ hebben.

Toch valt er met de juiste intenties en commitment goed te werken met de chakra’s.  En iets wat al duizenden jaren overleefd heeft, moet wel iets goeds te bieden hebben toch?

Dat is exact waar je in deze online cursus mee aan de slag gaat. Je maakt een reis door de chakra’s. Je ontdekt waar de chakra’s voor staan en wat  je blokkes zijn bij ieder chakra.

Vervolgens gebruiken we meditatietechniek om diepgewortelde blokkades, programmeringen en overtuigingen te veranderen. Op deze manier breng je jouw Chakra’s weer in balans zodat ze samen een goed functioneren en jij ondersteund wordt bij je leven om je mooiste leven te leven.  

Heb je vrqgen over de 'Reis door de Zeven Chakra's' stuur ons dan gerust een mailtje of een berichtje via whatsapp.

Chakra massage / Healing

Wil je naast je online cursus ook eens ervaren hoe het is om samen met mij je chakra's in balans te brengen? Boek dan een Chakra massage/healing. 

Ik hoop je te ontmoeten!

Namasté 

Wilma